Mengenai Kami

Salam hormat,

Terima kasih kepada anda kerana singgah di laman web kami ini. Kami melalui syarikat BAGUIH NIAGA ENTERPRISE (002354028-A) adalah pengedar sah produk HPA (no ahli HPA 261051.MY01) yang kini bergiat aktif mempromosi secara online. Produk ini sudah lama memasuki pasaran dan dikenali oleh ramai rakyat Malaysia sejak tahun 1980an lagi. Akan tetapi sesetengah daripada mereka sukar untuk mendapatkannya.

Jadi dengan adanya laman web ini, ia sedikit sebanyak akan dapat membantu memudahkan anda untuk mendapatkan produk HPA untuk rawatan buasir tanpa bedah.

Produk ini telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan dijamin HALAL oleh JAKIM.

Dengan berbekalkan pengalaman lebih dari 20 tahun dalam industri herba, anda tidak perlu berasa ragu atau sangsi untuk mengamalkan produk herba keluaran HPA ini. Sudah ribuan orang telah menggunanya dan telah banyak testimoni positif telah direkodkan sama ada secara bertulis, video, mahupun lisan.

Akhir kata, barang yang baik haruslah dikongsikan bersama. Jadi, jangan lupa sharekan web dan kelebihan produk HPA kepada orang di sekeliling kita. Tak rugi pun kalau berkongsi 🙂

Ikhlas,

Redza Ahmad (admin web)
admin@kesihatan.info | 0193093956

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s